top of page

OPEN AANMELDING

Dat er een heleboel ontwikkelingen plaatsvinden binnen de podotherapie blijkt wel uit het programma. We twijfelen er niet aan dat we bij het samenstellen van dit programma geweldige initiatieven die lopen binnen onze beroepsgroep nog over het hoofd gezien hebben.

Ben jij in de praktijk bezig met een initiatief op basis van wetenschap of data en wil je dat delen met je collega’s? Stuur dan een samenvatting van je initiatief in en maak hiermee het programma compleet.

Wat moet je doen?

Stuur uiterlijk 1 augustus een samenvatting van maximaal 1 A4 van je initiatief naar miranda.vanmol@kipz.nl. Beschrijf je initiatief en licht toe hoe dit aansluit op het thema wetenschap en/of data binnen de podotherapie.

Alle inzendingen worden voorgelegd aan de wetenschappelijke commissie die wordt gevormd door:

  • Marloes Tenten-Diepenmaat, Lector podotherapie

  • Margreet van Putten, Erelid NVvP

  • Danique van Gulick, Klinisch epidemioloog/onderzoeker

Zij zullen de inzendingen beoordelen en bij voldoende passende inzendingen zullen de open plekken in het programma ingevuld worden op basis van deze inzendingen. In dat geval word je dus uitgenodigd om een presentatie van 30 minuten te geven tijdens de parallelsessies. Het spreekt voor zich dat een beschikbaarheid op 3 november dus vereist is.

Uiterlijk 1 september zal hierover met de inzenders individueel gecommuniceerd worden.

bottom of page