top of page

SPONSOREN

Tot nu toe aangemelde exposanten
 

Borginsole.jpg
Medida solutions.png
Kipz kleur.png
Fontys Paramedisch.png
Lomed.jpg
Podoprinter.png
Logo Alles voor Loopzorg_standaard.png
Neskrid.png
PLT Logo.png
PodoFlow logo_edited.jpg

Wil jij ook sponsor worden van het congres In de wetenschap dat(a)? mail dan naar Jeske van Herk  info@kipz.nl

PAKKETTEN

 • Vermelding in E-zine

 • Vermelding op website

 • 1 deelnameticket

 • Logo op sponsorslide

 • Logo op communicatie naar (potentiële) klanten.

BASIC  |  €500

1

 • Vermelding in E-zine

 • Vermelding op website

 • Enkele stand (hoge tafel en monitor)

 • Digitale banner

 • 2 deelnametickets

 • Logo op sponsorslide

 • Logo op communicatie naar (potentiële) deelnemers

COMFORT  |  €1.000

2

 • Vermelding in E-zine

 • Vermelding op website

 • Dubbele stand (2x hoge tafel en monitor)

 • Digitale banner

 • 2 deelnametickets

 • Logo op sponsorslide

 • Logo op communicatie naar (potentiële) deelnemers

 • Input voor digitale goodiebag

DELUXE  |  €1.750

3

Waarom als sponsor deelnemen?

Naast de mogelijkheid om jouw product of dienst aan een relevante doelgroep kenbaar te maken, zijn er nog tal van andere voordelen:

1

2

3

Positionering

Netwerken

Naamsbekendheid

Deel relevante kennis en positioneer jouw organisatie.

4

Breid je eigen netwerk uit en kom in contact met mogelijk nieuwe zakelijke kansen.

Versterk jouw merknaam en vergroot de naamsbekendheid.

5

Kennis

Informeel

Neem deel aan interessante lezingen en workshops.

Geniet van een heerlijke lunch en afsluitende borrel.

SPONSOREN

Medida solutions.png

Medida Solutions

De Medida-solutions CUBIX zolenprinter print zolen in verschillende hardheden in flexibele recyclebare TPU. Ideaal voor dunne, biomechanische zolen waarbij beide zijden geprint worden en hierdoor direct klaar voor gebruik zijn.

 

Meer informatie? www.medida-solutions.com

Fontys Paramedisch.png

Fontys Paramedische Hogeschool

Fontys Paramedisch heeft als bachelor opleider Podotherapie (voltijd en deeltijd) vier post bachelor opleidingen voor podotherapeuten. Samen met Saxion heeft Fontys de Reumapodotherapie, de Sportpodotherapie en de Diabetespodotherapie. Voor de opleiding Echografie MSK voor podotherapeuten werkt Fontys samen met KIPZ.

Daarnaast biedt Fontys verdiepende opleidingen en trainingen aan zoals Leefstijlcoach, Positieve Gezondheid en de Master Healthy Ageing.

Nieuwsgierig? Neem een kijkje op de website Wat ga jij studeren? | Fontys

Kipz kleur.png

KIPZ

Ben jij altijd op zoek naar de beste behandelmogelijkheden voor je patiënt? Vind je het ook belangrijk dat de podotherapeut het werkdomein blijft vergroten? Heb je zin om weer eens te investeren in je eigen professionele ontwikkeling? KIPZ zorgt voor de meest up-to-date scholingen binnen de podotherapie.

KIPZ is het kennisinstituut voor podotherapeuten en de grootste opleider in dit vakgebied in Nederland en België. Onze scholingen voor podotherapeuten zijn allemaal ADAP-geaccrediteerd. Al meer dan 380 podotherapeuten kozen voor een scholing van KIPZ. Zij geven voor onze cursussen, opleidingen, masterclasses en e-learnings gemiddeld een 8.

Meer informatie? www.kipz.nl 

Lomed.jpg

Lomed

Lomed is al ruim 30 jaar een betrouwbare partner voor hoogstaande kwaliteit, een uitgebreid assortiment, snelle levering en goede service. Lomed is zowel nationaal als internationaal bekend met de distributie van orthopedische producten en hulpmiddelen van de grote merken. Op basis van de vraag vanuit diverse markten ontwikkelt Lomed ook zelf producten.

Lomed heeft haar eigen leercentrum. Hier verzorgen wij verschillende trainingen en workshops voor klanten en behandelaars om zo onze expertise en kennis te kunnen delen.

Klanten en leveranciers hechten steeds meer waarde aan duurzaamheid, dat is de reden dat wij duurzaam ondernemen. Denk aan producten met een duurzaamheidsclaim, het verbeteren van de bedrijfsvoering en het ontzorgen van klanten. Daarnaast is Lomed milieubewust, groen en houden we rekening met mens, milieu en maatschappij.

Meer informatie? www.lomed.nl/

Borginsole.jpg

BORGinsole

BORGinsole is een familiebedrijf dat podotherapeutische passie uitstraalt. In België is BORGinsole marktleider in het ontzorgen van bachelors en masters in de podotherapie, maar ook in Nederland hebben podotherapeuten al de sprong gewaagd naar het unieke en exclusieve BORGinsole begrip in de gezondheidszorg.

 

BORGinsole wil de beste podotherapeutische zolen afleveren, exclusief voor u als podotherapeut. Om de beste zool te kunnen bedenken, berekenen en te produceren heeft BORGinsole zijn eigen hard- en software ontwikkeld. Dit met steeds hetzelfde doel: “morgen beter doen dan vandaag”. Kwaliteit gebaseerd op objectieve “DATA” .

 

Vanuit een centrale podoCLOUD stuur jij als podotherapeut de nodige software aan en kun je zelfs de robots in ons werelduniek productielabo in beweging zetten.

 

Wil je vrijblijvend kennis maken? info@BORGinsole.com

Meer informatie? www.BORGinsole.com

Podoprinter.png

SOLE by Podoprinter

Gemakkelijk te gebruiken 3D-print technologie, toegewijd aan het maken van op maat gemaakte en medische inlegzolen. 95% minder afval in vergelijking met de freesmethode, en een 100% stofvrije productie. Kennis van 3D-printen is niet vereist, productie zonder uw hulp, en dus meer tijd voor uw cliënten.

 

Uw winst? Een onafhankelijke praktijk, hogere marge, en lagere opslag- en afvalkosten. Behoud van vakmanschap in de tijd van nu!


Bent u klaar voor de volgende stap? www.podoprinter.com/nl

Logo Alles voor Loopzorg_standaard.png

Alles voor Loopzorg

Samenwerken loont écht!

Wij halen ons voordeel uit het slim inkopen van producten en diensten. Hoe meer zorgverleners gebruik maken van dit inkoopkanaal, hoe scherper de inkoopprijzen. Dit kan doordat we grotere hoeveelheden van een productgroep inkopen en zo betere prijsafspraken maken met leveranciers!

Hierdoor zijn wij hét centrale -en allesomvattende inkoopkanaal voor podotherapeuten, pedicures en alle andere loopzorgprofessionals in Nederland en België. Bij ons kun je terecht voor alle producten die nodig zijn in de praktijk. Van afdekleer tot behandelbanken. Van schoenen tot instrumenten. Tevens helpen wij je met de toepassing van de producten in de praktijk door regelmatig kennis te delen. Dit doen we door regelmatig kennis te delen via leuke en interactieve events óf via de kennisbank op onze website.

Meer informatie? www.allesvoorloopzorg.nl

Neskrid.png

Neskrid

Neskrid biedt covermateriaal aan voor steunzolen geschikt voor in alle merken werk- en veiligheidsschoeisel. U kunt uw steunzolen volgens protocol afwerken met het Neskrid covermateriaal en u ontvangt de benodigde documentatie die voldoet aan zowel de PBM- als de MDR Verordening. U kunt uw eigen materialen gebruiken, bent niet meer afhankelijk van een beperkte bibliotheek en u voldoet aan de wet- en regelgeving.

Meer informatie? www.neskrid.com

PLT Logo.png

PLT | Your outsourcing partner for professional footcare

PLT ontzorgt in de ontwikkeling voor voetzorg professionals, zodat zij zich volledig kunnen focussen op het behandelen van de patiënt. We zijn partner, ontwikkelaar en producent van op maat gemaakte podotherapeutische- en orthopedische voorzieningen.

Ons team varieert van softwareontwikkelaars en industrieel ontwerpers tot podotherapeuten en orthopedisch schoenmakers.

Samen hebben we veel plezier in het verbeteren van de dienstverlening van jouw praktijk.

Meer informatie? www.pltproducts.nl

PodoFlow logo_edited.jpg

Podoflow

Ontmoet PodoFlow: hét EPD voor podotherapie. Wij vinden dat software-ondersteuning in de Podotherapie-sector beter kan!

Met onze focus op podotherapie en moderne technologie;

 • Krijgt de therapeut meer tijd voor behandeling omdat het systeem met je meedenkt;

 • Geven we therapeuten meer inzicht in het resultaat van behandelingen;

 • Bieden we veel koppelingen: geen dubbele invoer en Excel lijstjes;

 • Versimpelen we facturatie en geven we inzicht in (aanvullende) vergoedingen.

 

Dat in combinatie met korte lijnen en een zorgeloze overstap. Kortom: Iedereen in de praktijk blij!

 

Vrijblijvend kennis maken? Mail ons via info@podoflow.com

Meer informatie? Kijk op www.podoflow.com

bottom of page