top of page

UITNODIGING

In de zorg wordt steeds meer data gegenereerd, ook binnen de podotherapie. Data is het goud van de toekomst, maar hoe kunnen we dat goud gaan mijnen binnen de podotherapie? Het op de juiste manier gebruiken van data kan ons helpen uitdagingen die op ons af komen, zoals te weinig capaciteit, te pareren. Het kan leiden tot een hogere kwaliteit van zorg en kan helpen om de zorg beheersbaar en betaalbaar te houden.

 

Wij vinden het belangrijk hier als beroepsgroep aandacht voor te hebben, en de kennis die er op dit gebied is met elkaar te delen.

 

Daarom organiseren we vanuit KIPZ in samenwerking met RondOm Podotherapeuten het congres ‘In de wetenschap dat(a)’. Tijdens dit congres gaan we in op hoe de beschikbare data ons nu al helpt bij het nemen van beslissingen. Wat de verschillen zijn tussen Business intelligence en Healthcare intelligence. We blikken vooruit, maar je wordt ook meegenomen in alle hobbels en bobbels die je tegen kunt komen op de weg, als je met data aan de slag wil gaan.

 

Ook handig: na het volgen van dit congres ben je meteen op de hoogte van diverse onderzoeken die er lopen binnen de podotherapie, o.a. vanuit het lectoraat, en de nieuwe inzichten die deze onderzoeken tot nu toe al met zich mee hebben gebracht.

 

Ben jij al volop bezig met het inzetten van data of actief met het uitvoeren of deelnemen aan wetenschappelijk onderzoek om de door jouw geleverde zorg en/of de processen binnen de zorg te optimaliseren en wil je zien hoe andere dit doen? Of is het inzetten van data als middel om nog beter voor je patiënten te kunnen zorgen voor jou nog een onbekend terrein? Ben je daarnaast benieuwd wat er allemaal speelt op het gebied van wetenschap en hoe deze inzichten geïmplementeerd worden?

 

We nodigen je uit om op 3 november deel te nemen aan het congres ‘In de wetenschap dat(a)’. Laat je verrassen door de praktische mogelijkheden van het gebruik van wetenschap en data.

 

Het programma start en eindigt met inspirerende plenaire sessies, door gerenommeerde sprekers van binnen en buiten de podotherapie. Tussendoor bieden we je een uitgebreid keuzeprogramma tijdens de parallelsessies.

 

Tijdens de pauzes is er volop gelegenheid om in gesprek te gaan met de verschillende sponsoren en elkaar. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat dit kan onder het genot van een lekker kopje koffie of thee en een heerlijke lunch. Graag nodigen we je ook uit voor de afsluitende borrel om met elkaar na te praten en ervaringen te delen.

Het belooft een dag te worden waarin kennis gedeeld wordt en er volop ruimte is om elkaar te ontmoeten. Ben jij erbij op 3 november 2023 op een prachtige locatie, namelijk het AFAS Theater in Leusden?

 

Houdt alle informatiekanalen in de gaten: de komende weken zullen we steeds meer sprekers bekend maken die deze geweldige congresdag invulling gaan geven.

 

Tot 3 november!

 

Namens de congrescommissie,

KIPZ en RondOm Podotherapeuten 

bottom of page