top of page

PAKKETTEN

Basic | €500

Bij het Basic pakket krijg je een vermelding in E-zine (digitaal magazine). Ook word je als sponsor vermeld op de website van het congres. Jouw logo komt op de sponsorslide én op de communicatie naar de deelnemers. Bij dit pakket is één deelnameticket voor het congres inbegrepen.

Comfort | €1.000

Bij het Comfort pakket krijg je een vermelding in het E-zine (digitaal magazine). Ook word je als sponsor vermeld op de website van het congres. Jouw logo komt op de sponsorslide én op de communicatie naar de deelnemers. Verder krijg je de beschikking over een stand. Deze stand bestaat uit één hoge tafel met monitor en een digitale banner. Bij dit pakket zijn twee deelnametickets voor het congres inbegrepen.

Deluxe | €1.750

Bij het Deluxe pakket krijg je een vermelding in het E-zine (digitaal magazine). Ook word je als sponsor vermeld op de website van het congres. Jouw logo komt op de sponsorslide én op de communicatie naar de deelnemers. Verder krijg je de beschikking over een dubbele stand. Deze stands bestaan uit twee hoge tafels met monitor en een digitale banner. Als sponsor met het Deluxe pakket krijg je ook input voor de digitale goodiebag. Bij dit pakket zijn twee deelnametickets voor het congres inbegrepen..

bottom of page